ORGANISERINGSAKADEMIN

Ordningskonsultens Kursportal 

"16 / 16" - programmet

ORDNING OCH REDA PÅ 16 MINUTER I 16 VECKOR

Prisalternativ

"16 / 16" - programmet - 12 delbet.* 12 inbetalningar av 850 SEK per månad
"16 / 16" - programmet - 3 delbet.* 3 inbetalningar av 3250 SEK per månad
"16 / 16" - programmet 8770 SEK

Ordersammanfattning

    "16 / 16" - programmet 8770 SEK
    Lös in Kupong
    Använd
    Total
    8770 SEK

    ARBETSBOKEN I FYSISKT FORMAT

    Som medlem av "16 / 16" - programmet får du din Arbetsbok i Pdf-format utan kostnad. Vill eller kan du inte själv trycka ut den, så gör vi det gärna för dig. Det är något speciellt med penna på papper... 😊✍️📒 Vi har färdiga arbetsböcker som ligger och väntar på dig, i praktiska pärmar som gör att du kan sätta in alla dina extra Pdf du får under resans gång. Det är bara att beställa här, så skickar vi den till dig inom en vecka.

    500 SEK

    Kontaktinformation


      Betalningsinformation

        Genom att skicka in detta formulär godkänner du utskick från Organiseringsakademin/Ordningskonsulten, samt vår Villkor och Integritetspolicy
        Genom att skicka in detta formulär godkänner du utskick från Organiseringsakademin/Ordningskonsulten, samt vår Villkor och Integritetspolicy

        VAD FÅR DU?

        • Omedelbar tillgång till HELA
          "16 / 16"-programmet i 1 år!
        • Betala hela beloppet, för det
          billigaste priset
        • BONUSAR:
        • Arbetsbok för att lägga till
          en extra växel
        • Sluten Medlemsgrupp för
          stöd, pepp och frågor
        • LIVE coaching i Medlemsgruppen
        • Nedladdningsbara Pdf med
          listor, kalendrar, uppgifter,
          osv.
        Avatar

        "Wow vilket program! Det innehåller mycket mer än jag förväntade mig. Bra korta filmer fullspäckade med konkreta, genomförbara tips. Kände direkt att det här fixar ju jag! Tydligt upplägg med avsnitt för ALLA delar av ett hem. Har fått en helt ny bild av vårt hem och ser redan den positiva effekten av att ”var sak ska ha sin plats”. Har börjat sparat tid med att slippa leta."

        Christina Lundström Redovisningsekonom & en nu lite piggare tonårsmamma

        Avatar

        "Jag kan verkligen rekommendera Ordningskonsultens nya ben - "Organiseringsakademin". På ett enkelt och lättfattligt sätt visar och berättar Linda om hur hon tänker. Det känns både trevligt och bekvämt att lyssna på henne och förstå. Med hjälp av 16/16 får du korta föreläsningar och sedan kan du strukturerat ta tag i varje område för sig, istället för att börja på allt på samma gång - och så orkar du inte göra klart och ger upp. För mig är det jättebra att se att ordning växer fram fast att jag inte gör allt på en gång. Till detta finns jättebra planeringsblad mm. Jag verkligen älskar Lindas konstruktiva kurs! Tveka inte, du kommer inte att ångra dig! "

        Marianne Mårtensson Professionell coach, Rehabkoordinator & Certifierad handledare i Sorgbearbetning

        Avatar

        "En komplett handledning som jag kan göra i min egen takt och som verkligen börjar få hemmet till att andas mer rymd, energi och kreativitet. Så skönt att gå in i ett sovrum som känns lugnt och harmoniskt och som inte har massa prylar som inte skulle ha varit där. Så peppad att strax dra igång med köket och de där lådorna - ni vet där vi samlar på oss så himla mycket skräp. Nu ska det snart också bli betydligt mer organiserat i dessa också. Gillar Organiseringsakademins och Lindas personliga och roliga videos och med upplägget 16/16 så känns det inte övermäktigt."

        Marie Wetterstrand
        Certifierad coach och mentor för ledare och företagare

        * Vid delbetalning: 
        Detta är en avbetalningsplan, där du får tillgång till hela kursen omedelbart. När du beställer kursen, binder du dig till att fullfölja alla delbetalningar. Du kan välja att betala över 12 månader, över 3 månader eller hela kursen på en gång. 

        9426Days13Hours38Minutes21Seconds